Steeds meer bedrijven en huishoudens krijgen te maken met ongewenst bezoek, op tegenwoordig elk denkbaar tijdstip van de dag. Bescherming van huis en inboedel is geen overbodige luxe, maar is echter noodzaak geworden. Denk hierbij niet alleen aan uw veiligheid, maar ook aan het verzekeringstechnische aspect. Een betrouwbare beveiligingsinstallatie in combinatie met een goede installateur, zorgt ervoor dat u zich zo adequaat mogelijk kunt wapenen tegen inbraak of ongenodigd bezoek.

Voor zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw (o.a. winkels) leggen wij NCP goedgekeurde alarminstallaties aan. Alle gebruikte componenten voldoen aan de NCP eisen. Ook hier kan, als de verzekering het eist, een borg certificaat worden afgegeven. Wij hebben veel ervaring met het merk Alphatronics. Dit is een Nederlands product en staat voor hoge kwaliteit. In combinatie met een domotica systeem, kan het alarmsysteem (indien dit wordt geactiveerd) het domoticasysteem aansturen en bijvoorbeeld de rolluiken laten zakken of alle lampen in de woning laten knipperen.

Contact

telefoonVoor een prijsindicatie van onze diensten, bel 030 - 670 3462.

24-7Of neem per e-mail contact met ons op.

Hoogerbrugge Installatie Techniek

Een jong & dynamisch elektrotechnisch bedrijf, gespecialiseerd in elektrotechniek, domotica, data(netwerken), cai(netwerken), beveiliging en zonnepanelen.