Home Automation is een ander woord voor domotica. Het woord zegt het al, het automatiseren van je woning. Deze "nieuwe" techniek (sinds de jaren 90 al op de markt) maakt wonen aangenamer, comfortabeler, bespaart energie en zorgt voor extra veiligheid bij zowel aanwezigheid als afwezigheid. Daarnaast staat Home Automation voor de integratie van verschillende functies in de woning.

Zo laat het alarmsystemen, verlichting, elektrische rolluiken/zonwering, audio/video toepassingen feilloos met elkaar samenwerken.

Voor de één is Home Automation het regelen van de verlichting met dezelfde afstandsbediening als waarmee de TV wordt bediend, voor de ander is Home Automation een volledig door de computer bestuurd systeem wat zich aanpast aan het leefritme. Voor alle wensen biedt het passende oplossingen. Wij werken met het Nikobussysteem. Dit is een systeem met ongekende mogelijkheden en is al meer dan 10 jaar op de markt, Niko staat garant voor continue innovatie, waardoor het systeem jaar in jaar uit verder uitgebreid kan worden. Voor meer informatie over het Nikobussysteem verwijzen wij naar http://www.niko.nl 

Daarnaast werken wij met Gira KNX-systemen. Met het Gira KNX-systeem kunnen de meest uiteenlopende apparaten en functies naadloos worden geïntegreerd. Zo kunnen verlichting, jaloezieën en rolluiken, verwarming en multimedia-, beveiligings- en deurcommunicatiesystemen tot één geheel worden samengebundeld en moeiteloos gecoördineerd. Deze intelligente koppeling automatiseert processen en zorgt voor nog fijner wonen en werken. Met behulp van gebruikersvriendelijke bedieningsapparaten verloopt de aansturing van alle functies heel eenvoudig. Met schakelaars, regelaars en sensoren kan elke ruimte met een druk op de knop worden aangepast en kunnen de specifieke instellingen worden opgeslagen. Kijk op Gira http://www.gira.com.

Vanzelfsprekend kunnen wij u hieromtrent ook uitgebreid informeren en de verschillende mogelijkheden laten zien.

 

 

Contact

telefoonVoor een prijsindicatie van onze diensten, bel 030 - 670 3462.

24-7Of neem per e-mail contact met ons op.

Hoogerbrugge Installatie Techniek

Een jong & dynamisch elektrotechnisch bedrijf, gespecialiseerd in elektrotechniek, domotica, data(netwerken), cai(netwerken), beveiliging en zonnepanelen.